Nsip cellular type lung disease

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/04/2020 | 20:00 | מאת: יאלוש

שלום רב לאחר אישפוז ובחירה במחלה נכון לרגע זה עם טיפול באימוראן פרדניזון חמצן 24/7 בהמשך הוחלט שהטיפול יוחלף ל rituximab השאלה זה תרופה בעירוי משהו אחר האם התרופה הזו ניתנת למחלה מתקדמת מתי נותנים את התרופה הזו אשמח לדעת יותר ... תודה בת 39

שלום, מדובר בתרופה מקו שני שניתנת בעירוי. שתי מנות ברווח של שבועיים כל לחצי שנה. הטיפול הזה מקובל אבל אם חלילה תהיה החמרה ממליץ לך לפנות להתייעצות במרכז השתלות.

מנהל פורום מחלות ריאה