תוצאות bal ברונכוסקופיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/04/2020 | 10:35 | מאת: שיר

שלום רב, עברתי בדיקת ברונכוסקופיה כחלק מבירור מחלת ריאה. יש לציין כי סובלת שנים מאאוזינופיליה בדם היקפי. להלן תוצאות: WBC 150 נויטרופילים 3% לימפוציטים 11% מקרופאגים 6% אאוזינופילים 80% אשמח לדעת מה המשמעות, תודה רבה

08/04/2020 | 01:20 | מאת: שיר

לפני שנה נעשתה אבחנה של אסטמה במהלך אשפוז עם התלקחות ריאתית קשה. סובלת מהתלקחויות ריאתיות בשנים האחרונות כאשר בשנה האחרונה התדירות הולכת וגוברת. לאורך השנה האחרונה עלה רעיון של EGPA מצד ראומטולוג. יש לציין כי מספר פעמים עברתי תבחיני אלרגיה ואלו נשללו. אין מקור אלרגי ידוע ANCA שלילי

שלום, יתכן שאת סובלת מדלקת ריאות אאוזינופילית וצריכה טיפול בסטרואידים.

מנהל פורום מחלות ריאה