אסטמה לחץ חזה תמידי כל הזמן

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/03/2020 | 23:20 | מאת: יגאל

שלום ישלי גם בנוסף זיהום באף וpost nasal drip ואסטמה ואני לוקח המון משאפים שלא הרבה עוזרים לנשימה או לכאבים קצת מרגיע לא יותר מזה עשיתי תגר מטכולין והכל בשביל לדעת שזה אסטמה ויצא חיובי אני גם על זריקות זולייא שבנתיים אין להם השפעה המצב ככה כבר המון זמן מעל שנה אני על אנטיביוטיקה בנוסף בגלל המצב באף מה לדעתך אפשר לעשות במצב כזה (אני לא הייתי אסמטי או משו בגיל ילדות שזה גם מוזר לי) תודה על העזרה

שלום, כדאי להיבדק גם ע"י אא"ג ולראות אם יש בעייה במערות הפנים, סיטי חזה, בדיקות אלרגיה ואם אין שיפור לשקול טיפול ביולוגי אחר בנוגדי IL5.

מנהל פורום מחלות ריאה