קשי נשימה בישיבה שמפריע מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/02/2020 | 12:39 | מאת: דימה

שלום רב.אני בן 44 הקרע copd קל .לפי רופא ראיות.ביוני שנה שעברה עשיתי ספירומטריה fev1=94%.יש לי הגברת קשי נשימה רצינית במצב ישיבה במיוחד בנהיגה.כאשר אני עומד או שוכב מרגיש הרבה יותר טוב בנובמבר עשיתי סיטי חזה יש עיבוי פריברונכיאלי ואיוורורלא אחיד וקישורית 0,4ממ זה הכל.ממש קשה לי לשבת ולנהוג ברכב.מה זה יכול להיות?בשום בדיקה שעשיתי לא אמרו שיש בעית סרעפת כלשהי.

שלום, האם יש לך בעיה של עודף משקל? את תנועתיות הסרעפת אפשר לבדוק בעזרת אולטרסאונד.

19/02/2020 | 18:39 | מאת: דימה

גובה 173 משקל 75 יכול להיות דלקת דרכי אוויר התחתונה שנוגע הסרעפת. הקושי מתבטא במין לחץ באזור החזה ולא הרגשה שאני מלא באוויר ואוויר לא יוצא.או שקשה להציע אוויר.קשה אפילו לדבר תוך כדי נסיעה .מין לחצים שמופיעים.מהזה יכול להיות?

מנהל פורום מחלות ריאה