קושי בנשימה למשך זמן רב אחרי אימוני כושר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/12/2019 | 20:51 | מאת: מאו

היי, לאחרונה אני חש קשיי נשימה שמלווים אותי ימים לאחר אימוני כושר מאומצים בחדר הכושר (אני מרים משקולות בלבד), ישנה תחושה של חוסר אוויר ומעין "עצירת נשימה", אני אסמטי אך שנים לא סבלתי מהתקף, מטופל בונטולין וסימביקורט אך לא נראה שהם משפיעים על המצב כמעט. תפקודי ריאות יצאו תקינים אך המצב מלווה בתחושת לחץ וסגירה של החזה והסימפונות, מעט גירוי פנימי גם ען, בכללי תחושה של אי ספיקת חמצן. האם יש מה לעשות בנידון מלבד הפוגות ומנוחה ארוכים יותר בין האימונים? תודה!

שלום, אני חושב שצריך למתן את האימונים ולראות אם הבעיה נפתרת לפני שמתגברים את הטיפול.

מנהל פורום מחלות ריאה