באילו מקומות לאסמטים יותר קל לנשום

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/10/2019 | 21:50 | מאת: גל

שלום רב, אני עם אי ספיקת לב EF40 לאחר התקף לב וכעת גם אסתמה. אני גר במרכז ושוקל מעבר לשנה שנתיים, עד שהלב יחלים, למקום שיהיה לי יותר קל לנשום בו. אני יודע שלערד יצא שם טוב. אני מחפש עוד מקומות שיהיה לי קל לנשום בהם. האם יש קריטריונים מסויימים שעלי לבחון, כמו האם יש אלרגיה לחול מדבר? האם ערד באמת נחשבת לטובה עבור חולים בקשיי נשימה? אילו עוד מקומות כדאי לי לבחון מעבר אליהם? תודה מראש.

שלום, אני חושב שמקומות שיש פחות זיהום אוויר טובים יותר וזה השיקול העיקרי.

מנהל פורום מחלות ריאה