דלקת ריאות בירור לאחר צילום ביקורת

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/09/2019 | 19:01 | מאת: ליבת

שלום רב, אני בת 42 בריאה בדרכ לפני כחודש וחצי חליתי במה שנראה תחילה כמו זיהום ויראלי, כאבי גרון, חום שהתפתח לשיעול והרגשה כללית רעה ללא הטבה..לאחר שבועיים נשלחתי לבצע צילום ריאות. תוצאות הצילום הראו- שער שמאל מודגש הצללה פריהילרית בלתי אחידה מתאימה לתסנין. תסנין נוסף ב LUL צל לב בגודל תקין.לאור זה נטלתי זינט ורוקסו במשך 10 ימים.החום ירד וההרגשה הכללית טובה בצילום ביקורת לאחר כחודש- בוצעה השוואה- שיפור חלקי הצללה ב LUL פחתה אך עדיין קיימת. צל לב אינו מוגדל סינוסים קוסטופורניים חופשיים לסיכום שיפור חלקי. מה משמעות התוצאה? מה נדרש כהמשך? בתודה מראש

שלום, כנראה שעשית את הצילום מוקדם מידי ונשארו שאריות. ממליץ לחזור על צילום עוד חודש.

מנהל פורום מחלות ריאה