מה הכוונה חשד לדלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/09/2019 | 17:18 | מאת: איציק

שלום בן 81 עם צרידות חולשה ואתמול גם היה חום גבוהה אושפז בבית החולים wbc 8 במיון כתוב תסנין משמאל והחליטו לאשפז בעקבות ״חשד לדלקת ריאות״ ונתנו שני סוגי אנטיביוטיקות מה הכוונה בחשד? האם לא יכולים להגיד על סמך צילום אם בוודאות יש דלקת?

08/09/2019 | 20:18 | מאת: איציק

כיום נאמר לנו שיש ברונכיטיס וממשיכים בטטיביוטיקה איך זה הגיוני שראו תסנין בצילום ואין דלקת ואבחנו שזה ברונכיטיס? האם יכול להיות שמדובר פה בגידול?

שלום, לפעמים יש דלקת ריאות שלא רואים בבירור בצילום ואז נזהרים ואומרים חשד בלבד, בכל מקרה נותנים טיפול ומומלץ לבצע צילום ביקורת כעבור כחודש לראות שכל החשדות נעלמו.

מנהל פורום מחלות ריאה