מחלת ריאה שאינה עוברת כבר כ3 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/09/2019 | 12:49 | מאת: דני

שלום אני בן 17 ולפני כמה חודשים התחילו אצלי שיעולים ובחודש האחרון גם התקפי אסתמה לימרות שמעולם לא הייתה לי אסטמה ההתקפים כללו ליחה קוצר נשימה ושיעולים רבים הלכתי להיבדק ואבחנו לי ברונכיט ורשמו לי אנטיביוטיקה זטו 250 ומשאף סימביקוט 160 ואמרו שלאחר הטיפול הכול יחזור לקדמותו והינה כשבועיים לאחר הטיפול עדיין ישלי את הסימפטומים פשוט עם שיפור קל מה זה יכול להיות? ומה עליי לעשות?

שלום, יכול להיות שזו אסתמה וצריך אוד קצת סבלנות עד שההתקפה תעבור עם הטיפול,

מנהל פורום מחלות ריאה