Ct lungss/סיטי ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/07/2019 | 19:29 | מאת: יגאל

היי דוקטור , קודם כל תודה על התשובות ושנית עברתי סיטי כי היה חשד לכמה מחלות ריאה ולא היו בטוחים השאלה שלי האם אפשר לראות מחלות כגון אסטמה ברוכניטיס או זיהום בצילום ועוד שאלה במידה ולא נולדתי עם המחלות הללו זה יכול לעבור לי אני בגיל 19 תודה מראש

שלום, אסתמה לרוב מאופבחנת לפי התלונות ובדיקת תפקודי ריאה. ברונכיטיס לפי תלונות. זיהום בריאות לרוב בעזרת צילום חזה שמראה דלקת ריאות. מחלות חריפות כברונכיטיס וזיהום בוודאי שיכולות וחולפות. אסתמה לעיתים נמצא בהפוגה זמן רב כך שבפועל אין קושי ואין צורך בטיפול.

06/07/2019 | 22:53 | מאת: יגאל

אמרו לי שבגלל הליחה המרובה שיש לי וישלי גם תלונות של קוצר נשימה מה לדעתך יכול להיות מחלה עם הרבה ליחה וחיכוך בגרון הרבה מאוד בבוקר במיוחד ואם אי אפשר לגלות את המחלות האלה בסיטי אז מדוע שלחו אותי לבדיקה הזאת

שלום, אני מניח ששלחו אותך לראות אם יש מחלות אחרות שלמזלך לא מצאו. כדאי לבדוק שאין אלרגיה, אין חומציות מהקיבה ואין בעיית אא"ג.

07/07/2019 | 04:48 | מאת: יגאל

עוד לא הלכתי לרופא אני קובע היום תור סתם רציתי לדעת אם אני אוכל לדעת בוודאות מה ישלי בין אם זה ברוכניטיס או אסטמה או שנהם או זיהום או משו אחר בכלל אבל אני מניח שזה עדיין לא בדיוק עונה לי על השאלה בוודאות

מנהל פורום מחלות ריאה