קשי נשימה נוראים וסחרחרות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/05/2019 | 13:24 | מאת: דימה

האם סי או פי די רואים בצילום חזה?עשיתי בדיקת מאמץ לב ריאה מורקב שתקין לבדיקות לב שתקינות אקו לב ומיפוי לב בן 44 קשי נשימה וסחרחורות שאני מרגיש כאילו אני מסטול אבל אין בחילות והתעלפות.מסוגל לעשות מאמצים.

שלום, COPD מאבחנים בעזרת בדיקת תפקודי ריאות. הבדיקות שCOPD. (יתכן שחלק מבדיקת המאמץ עשית תפקודי ריאות ומזה ניתן ללמוד)

20/05/2019 | 19:37 | מאת: דימה

בוצע ספירומטריה פשוטה לפני מבחן מאמץ וגרף הקו מלא רעידות אני נשפתי בצינור כאשר הייתי לבוש מסיכה מצב עמידה.בדוח של הבדיקה מופיע vc 126%ו fev1 מופיע 106%, נשפתי פעמיים לתוך צינור ופעם שניה יצאה יחס בין נשיפה לשאיפה 100%.אבל גרף בספירומטריה כולו בצורה מוזרה מלא רעידות כאילו הפרעות.הרופא לא התייחס לזה. מה זה יכול להיות ?

שלום, כנראה שהייתה לך בעיה טכנית בביצוע הבדיקה אבל לפי מה שאתה כותב אני מניח שאין לך COPD. אולי יש עליך לחץ שגורם לתחושות השונות שאתה מתאר.

מנהל פורום מחלות ריאה