שיעול כול היום לילד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/02/2019 | 13:25 | מאת: מירית

היי שאלתי אותך כמה פעמין לגבי בני בן 13 וחצי אז צילום ריאות תקין החליפו לו את הטיפול מאוגמטין לאנביוטיקה של אזניל אתמול היה לילד שיעול בערב טורדני עד 2 בלילה וגם היום היום יום השני לטיפול באזניל 2 כדורים במשך שלושה ימים היום זה יום השני מתי אני אמורה לראות שיפור מאזניל אים צילום תקין ממה יכול להיות השיעול הזה

שלול, יכולה להיות ברונכיטיס עם צילום חזה תקין. לצערי כפי שכתבתי לך, דיעול יכול להימשך שבועות אחרי זיהום שטופל. ממליץ לפנות לרופא ריאות ילדים.

מנהל פורום מחלות ריאה