ניתוח או טיפולים וכדורים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/01/2019 | 01:15 | מאת: טומי

הי בת 77 אחרי סרטן מעי הגס שאובחן לפני 3 וחצי שנים. עכשיו אובחנו בפט סיטי גרורות בריאות שבאו מהמעי רופא ריאות טוען שצריך לכרות את האונה. כי הגרורות תחת אונה אחת ואין צורך בכדורים וטיפולים. רופא אונקולוג אומר קודם לפני הניתוח צריך לקחת כדורים לחיסול הגרורה. אחכ הקרנות. ורק עם כדורים וקרינה לא עוזר אז ניתוח תוכל בבקשה להסביר את השוני בחוות דעה ואיך אתה רואה את הדברים? אני מבולבלת תודה

שלום, זה אכן מבלבל. למיטב ידיעתי במרבית המקרים של גרורות בריאות לא עושים ניתוח. במקרה של חילוקי דעות בין הרופאים כדאי לשמוע מה כל רופא אומר על הדעה השנייה ואם את בספק לא להסס מלקחת חוות דעת נוספת עד שתהיי בטוחה שאת עושה את הדבר הנכון.

מנהל פורום מחלות ריאה