, fev1 35 ירידה מ 48 תוך שנה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/12/2018 | 22:06 | מאת: אני

ה fev1 35, לפני שנה היה 48.אחרי כריטת lul הסרטן לא חזר כבר 3 שנים אבל המצב רע לאחרונה. זה שלב 4 של copd? זה סופני נכון?

שלום, זה עדיין שלה 3 אבל בהחלט COPD קשה. למרות זאת אפשר לחיות במצב הזה עם טיפול שנים רבות ולכן זה לא מוגדר "סופני"

25/12/2018 | 22:25 | מאת: אני

תודה רבה! זה התדרדר גדולה על אף הליכות כל יום ותרגול נשימתי (לאחרונה מאד קשה אבל כן עושה). הדאגה שלי שזה יגמר בשתף דם במוח. בנתיים אין סימנים של תרשת עורקים אבל כן קוצר נשימה מכל פעילות.

שלום, אין סכנה מיוחדת לשטף דם במוח אם מבצעים פעילות גופנית רגילה. המומלץ ביותר זה לבצע הליכה כל אחד לפי יכולתו.

31/12/2018 | 00:55 | מאת: אני

תודה רבה ד"ר רוזנגרטן, תודה רבה שאתה תמיד עונה ותמיד יודע להרגיע.

מנהל פורום מחלות ריאה