ממצא בריאות במהלך צנתור וירטואלי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/12/2018 | 19:23 | מאת: אברהם

שלום אני בן 76 בסה"כ בסדר. משקל תקין. הולך ברגל 3 פעמים בשבוע 1-2 קילומטר ב 5 קמש. ידוע על אסתמה מטופל בסימביקורט כבר הרבה שנים. ביצעתי בדיקת צנתור וירוטאולי שיצאה בסהכ סביר וכתוב בסיכום רק טרשת קורונרית לא חסימתית, אין הצרויות מעל 50 אחוז. יש לאזן גורמי סיכון LDL עד 70. בריאות היה הממצא הבא: ללא תסנין או תהליך מוקדי. שינויים אטלקטיים ב RML. נודול תת פלאורלי ב RML בקוטר 3 מ"מ. ללא ממצא לוואי אחר. אשמח לעזרתך. 1. מה משמעות הממצא בריאות? 2. האם זה דורש מעקב / טיפול כלשהוא? תודה רבה

שלום, שינויים אטלקטטיים בכוונה איוורור לא טוב של איזור קטן בריאה. קשרית 3 מ"מ לרוז זה ממצא שפיר. אם יש ק=רקע של עישון מומלץ על מעקב עם סיטי חזה. בדיקה במרפאת ריאות

מנהל פורום מחלות ריאה