קשיי נשימה ותוצאות תרבית ליחה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/11/2018 | 13:51 | מאת: רוני

שלום רב, בשבועות האחרונים קשיי נשימה קלים, אקו לב במאמץ תקין , צילום ריאות רנטגן תקין, תפקודי ריאה תקינים , ביצעתי תרבית ליחה ותוצאותיה: שבועות האחרונים קשיי נשימה קלים. ביצעתי תרבית ליחה והתוצאות: Branhamella catarrhalis Beta Lactamase positive יותר (Pus Cells) תאי מוגלה מ 25 לשדה תאי אפיתל פחות מ 10 לשדה All isolates&sensitivity 99999999990000 0001 אודה להסבר מפורט של התוצאות , וכן , אם יש בעייה , איזה טיפול מומלץ ? תודה.

שלום, מדוב רבחיידק שכיח שגורן לדלות בדרכי הנשימה. הטיפול האנטיביוטי המתאים יכול להיותף אוגמנטין, זיננט או ציפרוקסין

מנהל פורום מחלות ריאה