בבקשה דוקטור דבר לא מוסבר 2...כאב

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/10/2018 | 15:11 | מאת: גיא

דוקטור רשמתי לך הודעה מתחת שאני בן 26 עם מחלה בשבועיים האחרונים ליחה חולשה צילום חזה תקין....דבר נוסף שרציתי לשאול האם סביר שאחרי 3 ימים של שיעול די חזק ועמוק..כואב לי כבר חמישה ימים בחזה כאב שמשתנה במנח גוף ימנית לסטרנןם כאילו זה סביר רוצה לציין שרופא לא שמע בעיה בריאות וצילום חזה תקין הקטע שהכאב הזה מטריד אותי פיזית נפשית...

שלום, יתכן שבעקבות שיעול חזק יש תזוזה של הצלעות, לפעמים אפילו סדק וזה כואב. עם הזמן הכאב חולף והצלעות מתאחות. ניתן להשתמש בכדורים משככי כאבים. במחלה כמו שאתה מתאר הסביר ביותר שמדובר במחלה וירלית כמו שכתבתי לך והיא תחלוף בזמן הקרוב.

מנהל פורום מחלות ריאה