דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/05/2012 | 12:20 | מאת: לוי אפרת

ד"ר אורן פרוכטר שלום רב, לבן שלי בן 26 אובחן דלקת ריאות אחרי שביצע צילום ריאות. רופא המשפחה נתן לו זינת ועוד תרופה לשיעול ואמר לו שריאה אחת לא מתפקדת. האם אפשר לדעת מה זה אומר? קצת מפחיד המשפט הזה. אודה לתשובתך. דרך אגב הבן שלי הוא בחור בריא ביותר עוסק בספורט: מתאמן בחדר כושר, מרים משקולות, מקפיד על הליכה יומיומית שוקל 75 גובה - 1.75. זאת הפעם הראשונה שהוא חולה במחלה הזאת והוא כבר חולה שבועיים. אין לו חום בכלל. לתשובתך האדיבה אודה. תודה רבה אפרת.

07/05/2012 | 12:44 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

לא ברור לי על סמך מה נאמר המשפט אבל בכל מקרה אני ממליץ על בדיקת החולה על ידי רופא ריאות כולל ביצוע תפקודי נשימה מלאים יש להגיע עם דיסק של צילום החזה. בברכה ד"ר פרוכטר www.doctors.co.il/dr-43805

מנהל פורום מחלות ריאה