הרגשה של מחסוררר אוויר מאזור הגב

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/06/2018 | 09:42 | מאת: עידן

שלום כמה חודשים מרגיש שמשו גורם למחסור באוויר מאזור הגב העליון משו שם גורם לי לזה צורך בנשימות עמוקות כול דקה נגמר האוויר עשיתי גם סיטי גבי וmriגב תקינים חוץ מםריצול דיסק לא רצינים מזה יכול להיות צילומי חזה בדיקות דם תקינות סיטי חזה לפני שנה תקין

שלום, התלונה שלך לא מתאימה למחלה בריאות, אולי שרירים מכווצים באיזור הגב. מעבר לבדיקות שעשית אפשר לעשות בדיקת תפקודי ריאה אבל אני מניח שגם היא תהיה תקינה. אפשר לנסות תרגילי נשימה בפיזיותרפיה ופעילות כגון יוגה וכדומה להקל על התסמינים שתיארת.

מנהל פורום מחלות ריאה