מחלות ריאה ושימוש בקנולה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/05/2018 | 11:16 | מאת: אייל 2

שלום דוקטור, אבי חולה COPD ויש לו טרכאוסטום. עד היום הבנו שהוא לא מתאים לתרופות החדשות יחסית כמו ספיריוה וכו' בגלל שהוא נושם דרך קנולה. האם קיימות תרופות אחרות מתאימות? האם משאף Relvar Ellipta יכול להתאים? האם ידוע לך על משהו חדש בתחום שיכול להתאים? תודה מראש מוטי עמר

שלום, רלבר לא מתאים כי הוא משאף אבקה. אפשר לנסות משאף ספריי עם ספייסר או משאפים מסוג רספימט שמוציאים מעין עננת טיפות בדומה לאינהלציה.

מנהל פורום מחלות ריאה