נוזל פלוראלי בבדיקת ct בטן וחזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/03/2018 | 22:11 | מאת: אתי

שלום.עקב כאבי גב ובטן כחודש לאחר לידה הופנתי לעשות ct בבדיקה נמצא נוזל פלוראלי דו צדדי בכמות קטנה.הלכתי לרופאת משפחה שטענה שאין לזה משמעות.נראה לי קצת מוזר מעבר לזה בכבד באונה ימינית נראה אזור מאודר 1.1 ס"מ לזה שלחה אותי לאולטרסאונד וטענה שכנראה המינגיומה. האם עליי להתעקש לבדוק את הנוזל? זה יכול להיות מסוכן?מחלה ממארת או משו שקשור ללב אני בחורה בת 32 בריאה בדרכ עם לחץ דםגבוהה שנשאר מההריון . אודה לתשובתכם אני ממש לחוצה.

שלום בהיריון יש עודף נוזלים בגוף, יתכן שהיו גם מעט יותר נוזלים מסביב לריאות ואין לזה משמעות. מציע לעשות צילוםחזה עוד 3 חודשים ואני די בטוח שלא יהיו נוזלים.

מנהל פורום מחלות ריאה