ברונכית ודלקות ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/11/2017 | 17:36 | מאת: ציונה

שלום. כבר מזה 25 שנה אני סובלת מדלקות ריאות חוזרות.. דלקות ריאות או ברונכיט (לסירוגין). מערכת החיסונית שלי בסדר.. אך כאשר אני נדבקת, אפילו בשפעת פשוטה או התקררות, בין הלילה ההתקררות הופכת לדלקת ריאות. וכך פעמיים, שלוש בשנה. כבר קרוב לשנתיים אני ממתינה לחיסון נגד דלקת ריאות, אך היום נאמר לי כי איני זכאית. החורף מתקרב ואינני מחוסנת.. התורים לבדיקות תפקודי הנשימה רחוקים (בסוף ינואר).. האם ניתן לקבל דלקת ריאות באופן פרטי? ביוזמתי?

שלום, את צריכה מרשם מרופא המשפחה. במידה שאת סובלת משיעול במשך 3 חודשים ברציפות במשך שנתיים הרי שיש לך ברונכיטיס כרונית ואת יכולה לקבל את החסון במסגרת הסל.

מנהל פורום מחלות ריאה