הקטנת חזה בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

11/02/2019 | 18:56 | מאת: לילי

שלום רב, לפני 7 שנים עברתי ניתוח הקטנה בשיטת הסוכריה/לז'ור. כיום החזה שלי יותר גדול ממה שהיה וכיום אני סובלת מכאבי גב,שכמות וצוואר (מה שלא היה בפעם הקודמת). לא הייתי הכי מרוצה מכך שהורידו לי בניתוח הראשון פחות מ 500 גרם מכל צד. רציתי יותר. כיום אני יודעת שהמטרה שלי היא שיורידו לי לפחות קילו מינימום מכל צד. אני פשוט לא מסוגלת לסחוב מבחינת הכאבים את המשקל. האם הציפיות שלי לא ריאליות?

בוקר טוב. ניתוח הקטנת חזה הינו לרוב אחד מהניתוחים עם שביעות הרצון הגדולה ביותר. הסרת משקל עודף מהשד יכולה לשר מאוד כאבי גב ושכמות, למנוח חריצת עור כתפיים על ידי החזיה ולשפר את התדמית העצמית. לעיתים לאחר ניתוח הקטנת החזה, עלולים לחול שינויים בגודל השד, בין בעקבות שינויים הורמונליים, הריון, עליה במשקל וכו. במצב כזה ואם הדבר מפריע, ניתן לבצע ניתוח חוזר ולהקטין עוד את השד. חשוב למסור למנתח את דוח הניתוח כדי שיתוכנן כראוי על פי שיטת ההקטנה שבוצעה בניתוח הראשון. לסיכום יש כנראה פתרון לבעייתך, נותר לך רק למצוא מנתח ועימו לדון בציפיות והתוצאות הרצויות מבחינתך. בהצלחה!

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה