המוגלובין נמוך לתינוק בן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

06/02/2013 | 13:31 | מאת: רעות

שלום רב, בבדיקות דם של התינוק שלי בן 11 חודשים התקבלו כמה תוצאות מטרידות: המוגלובין נמוך 10.3 המטוקריט נמוך 31.5 RDW גבוה 15.1 לימפוציטים נמוכים 43.6 אאוזינופילים נמוכים 0.25 לגבי המוגלובין אני מבינה שזה קשור לאנמיה. האם כל שאר התוצאות קשורות לאותו העניין או שמעידות על בעיה אחרת? לגבי אנמיה - לכמה אפשר להגביר את מינון טיפות הברזל (כרגע מקבל 6 טיפות) ומה עוד ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש רעות

שלום אכן אנמיה. שאר הבדיקות תקינות לגיל ולמצב. לגבי הטיפול באנמיה ממליץ לפנות לרופא מטפל לשדרוג הטיפול בברזל. במידה ואין שיפור באנמיה לאחר טיפול בברזל יש צורך בבירור מעמיק יותר. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים