טלסמיה מיינור

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

16/05/2012 | 08:35 | מאת: יעל

שלום. ילדיי סובלים מגיל קטן מטלסמיה מיינור , היום הם כבר גדולים (20 ו-17) ולעולם לא אמרו לי שצריך לתת עירויי דם אחת לשבועיים -חודש. ברוך ה' הילדים בריאים ומתפקדים כרגיל, אני פשוט מופתעת שכל כך הרבה שנים אף רופא לא טרח להגיד דבר כזה. מחכה לתשובה. תודה.

שלום רב! יש רמות שונות של חולי/חומרת מחלה בטלסמיה מינור הינו מצב נשאו ללא כל חולי אינטרמדיאה -מצב בינים מיגור-מחלה קשה מאד עם תלות בעירוי דם חוזרים רפואה שלמה ד"ר דור לוין

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים