תוצאות בדיקת דם אצל בן 15

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

28/02/2019 | 10:41 | מאת: יוסי

שלום דוקטור,ביצעתי בידקת דם לפני כמה שבועות לדעתך הערכים תקינים אני בן 15 והבדיקות נעשו לאחר צום של 8 שעות ובערב לפני היה לי אימון כושר גופני ? FERRITIN תוצאה 28.1 ng/ml הבדיקה GLUCOSE תוצאה 92 mg/dl שם הבדיקה UREA תוצאה 23.10 mg/dl שם הבדיקה CREATININE תוצאה 0.80 mg/dl שם הבדיקה CALCIUM תוצאה 9.47 mg/dl שם הבדיקה PHOSPHORUS תוצאה 4.34 mg/dl הבדיקה WBC תוצאה 5.8 K/ul שם הבדיקה RBC תוצאה 4.98 M/ul שם הבדיקה HB תוצאה 14.2 g/dl שם הבדיקה HCT תוצאה 42.1 % שם הבדיקה MCH תוצאה 28.5 pg שם הבדיקה MCHC תוצאה 33.7 g/dl שם הבדיקה RDW תוצאה 12.6 % שם הבדיקה MCV תוצאה 84.5 fL שם הבדיקה NEUT% תוצאה 61.9 % שם הבדיקה LYM% תוצאה 29.4 % שם הבדיקה MONO% תוצאה 5.6 % שם הבדיקה EOS % תוצאה 0.9 % שם הבדיקה BASO % תוצאה 0.3 % שם הבדיקה LUC% תוצאה 2.0 % שם הבדיקה NEUT.abs תוצאה 3.6 K/ul שם הבדיקה LYMP.abs תוצאה 1.7 K/ul שם הבדיקה MONO.abs תוצאה 0.3 K/ul שם הבדיקה EOS.abs תוצאה 0.1 K/ul שם הבדיקה BASO abs תוצאה 0.0 K/ul שם הבדיקה LUC abs תוצאה 0.1 שם הבדיקה MACRO% תוצאה 0.1 שם הבדיקה MICRO % תוצאה 0.7 שם הבדיקה HYPER% תוצאה 0.6 שם הבדיקה HYPO % תוצאה 1.1 שם הבדיקה MICRO%/HYPO% תוצאה 0.6 שם הבדיקה PLT תוצאה 204 K/ul שם הבדיקה MPV תוצאה 10.7 fL תודה רבה דוקטור !

01/03/2019 | 14:31 | מאת: יוסי

שחכתי להוסיף דוקטור: שם הבדיקה VITAMIN D (25-OH) תוצאה 53.7 nmol/L שזה מסומן באדום (מתחת לנורמה כנראה...) בנוסף שלחתי את השאלה ביום חמישי והיום יום שיש אני מאוד אשמח אם לא תענה על השאלה ביום השבת עקב חילול שבת תודה רבה ובשורות טובות !

שלום אכן נראה תקין רק בריאות דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים