משמעות PLT ו- PCT מוגברים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

15/01/2019 | 17:24 | מאת: שרה

שלום וברכה, רציתי לדעת משמעות של PLT = 497 ו - PCT=.51%. שאר התוצאות בגבול נורמה.בוצעו בדיקות דם, בשאלת גדילה..אינה עולה במשקל כצפוי..בת 3 שוקלת 11 ק"ג, ברקע vsd שלא נסגר, ירדה באופן חד בעקומת הגדילה של עצמה..גובה תקין, אין בעיות התפתחות אחרות...קוגניטיבית מפותחת מעל לגילה.

שלום הבדיקות הנל אינן אבחנתיות לגבי ברור של בעיה במשקל/ גובה. יתכן שמדובר בחסר ברזל וכדאי להשלים בדיקות למשק הברזל. בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים