נגע בחניכיים וכאב מזה מספר חודשים

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

29/04/2016 | 16:18 | מאת: איה

שלום רב, מזה מספר חודשים שאני מרגישה מן לחץ בחצי פנים ימני, וכאב עמום באזור החניכיים העליונות באותו הצד מעל שן טוחנת קדמית. כשאני נוגעת באזור אני מרגישה שהכאב ממוקם בעצם והוא מקרין לכיוון האף והאוזן (נגיעה באזור גורמת ליצירת נזלת ואנפוף באף), כמו כן ישנו פצע באזור שמסרב להתרפא. כאמור כל זה כבר מספר חודשים. נפגשתי עם רופא שיניים ונערכו צילומי סטטוס ופנורמי. לא נמצא ממצא חריג באזור המדובר אבל הרופא אמר שהוא בהחלט רואה את האדמומיות והנפיחות אך לא התרגש מכך וטען כי זה יחלוף מעצמו. בינתיים אני ממשיכה לחיות עם הנפיחות והכאב העמום ומדיי פעם מתלווה להם סחרחורת וחולשה. שאלתי היא האם יש סיבה לדאגה? הנחתי שאם לא מצאו משהו בצילומי הרנטגן אני יכולה להרגע אבל העניין הוא שאני פשוט מותשת מהמצב הזה ומן העייפות והחולשה שמתלווים לכך. נ.ב- בדיקות דם לא מצאו משהו חריג. אשמח לכל הכוונה ורעיון מלומד שישפוך אור לגביי מה זה יכול להיות. תודה רבה!! איה

מומלץ להבדק אצל מומחה בכירורגיה של הפה והלסתות (עם הצילומים כמובן) התלונות שלך מתאימות לדלקת של הסינוס המקסילרי (סינוסיטיס) אם או בלי קשר למצב השיניים.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה