נמק בלסת

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

10/06/2015 | 14:55 | מאת: שולי

שלום רב, אני בת 65 וכשלושה חודשים סובלת מסתימה באף ומקושי להכניס את השיניים התותבות לחיך עליון. לפני כשבוע נדגמה ביופסיה ובתהליך עצמו נמצא נמק שהיה קשה להסיר אך הוסר. אני מטופלת באטיביוטיקה ומצפה לתשובות הביופסיה. הרופא אמר שזה לא נראה סרטני אך צריך להמתין לתשובה. מה יכול לגרום נמק? האם ניתן להגיע אליך לבילינסון להמשך מעקב וייעוץ? שולי

שולי שלום, איני מבין היכן נמצא נמק. אשמח לבדוק אותך בבלינסון טלפון -03-9377201 נפגש שם

15/06/2015 | 13:29 | מאת: שולי

שלום רב, איך ניתן לקבוע תור? הנמק הוסר מהלסת מהחיך העליון. אני נוטלת תרופות לאוסטרופורוזיס. ממה נגרם הנמק לדעתך? היתה לי נפיחות בלסת העליונה באיזור הנמק וכשהרופא דגם ביופסיה הוא גלה נמק והסיר אותה. איך ניתן לקבוע תור. ממה נגרם לדעתך הנמק?

שולי שלום אנא התקשרי 03-9377201 וקבעי תור אלי. במידה והתור רחוק - בקשי מהמזכירה לאשר איתי קביעת תור בדחיפות בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה