חשש לסרטן הלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

23/02/2015 | 03:21 | מאת: ליטל

שלום בשבוע האחרון אני סובלת מכאבים שלא היו בעבר, בהתחלה שהייתי אצל רופא שיניים הסתבר שיש לי שן בינה שאלתי אותו עם מלוות תופעות של כאבי גרון אוזניים חום ושרירים. השיב בחיוב ואמר שגם ייתכן ותקף אותי וירוס או שפעת. נתנו לי אנטיביוטיקה מוקסיפן רק שלא הרגשתי שיפור כלל, המצב בפה שלי רק החמיר, מיום ליום קשה לי לבלוע, לדבר, לפתוח את הפה ובימים אלו התחיל להיות לי כאבים חזקים בלשון בנוסף הצבע של הלשון (חלק העליון) היא מאד מאד לבנה, חשבתי שחסר לי נוזלים אבל אני שותה המון מים בגלל שאני לא יכולה לאכול. חזרתי שוב לרופאה נתנה לי סטריפלס פלוס וספרי לגרון, אבל עדיין אין שינוי. יש לי כאבי לשון וגרון מאד חדים האם צריכה לחשוש ?

שלום איך הוביל אותך מכלול התופעות שאת מתארת למסקנה שיש לך סרטן בלשון?? לעיתים תופעת לוואי של טיפול אנטיביוטי היא הופעהדל פטריה על הלשון שנראית לבנה/צהבהבה. אם עדין לא נראה התופעות פני לרופא פה ולסת. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה