הסרת פיברומה בלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

12/03/2014 | 18:32 | מאת: דורית

במידה וצריך להסיר פיברומה מהלשון,האם מרדימים קודם את הלשון? זריקה? הקפאה ? האם חותכים ותופרים? בהחלט מקום לא נעים ובוודאי כואב מאד ומגביל. האם עושה זאת כירורג פה ולסת? אודה על תשובתך בהקדם

שלום דורית אכן נדרש אלחוש מקומי להסרת נגע מהלשון, אלחוש זה מתבצע ע"י הזרקה כמו בטיפול שיניים. אכן לא נעים אבל עם קצת סבלנות מצידך ועדינות מהרופא זה בהחלט סביר. הסרת נגעים מסוג זה מתבצעת ע"י כירורג פה ולסת. במרפאת פה ולסת בבלינסון - הסרת הנגע מתבצעת בלייזר, מה שלרוב חוסך תפירה ומקל על הכאב לאחר הטיפול. הנגע תמיד נשלח לבדיקה היסטולוגית גם אם במראה שפיר לחלוטין. טלפון במרפאה - 03-9377201 לבקש תור להסרת נגע בלייזר בהצלחה !

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה