וקטור 80

דיון מתוך פורום  לב האישה

06/09/2012 | 22:09 | מאת: בת 52

שלום לך, אני בת 52, גובה 166, משקל 62, עדיין מקבלת מחזור, נוטלת מזה כחודשיים וקטור 80. בשבועות האחרונים עולה במשקל באופן בלתי הגיוני. לא חל שינוי בתזונה. האם יכול להיות השפעה מהכדור ? אודה מאוד לתשובתך

15/09/2012 | 00:54 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום לך, אני לא מכירה תופעת לוואי של הכדור שיכולה להסביר עליה במשקל. חשוב לשלול סיבות אחרות שיכולות להסביר עליה במשקל כמו תת פעילות של בלוטת התריס ועוד. גם עם הגיל יש עליה מסוימת במשקל. לכן חשוב לפנות לרופא משפחה שיבדוק אותך ויקח בדיקות דם בסיסיות. אם לא תמצא סיבה שתסביר עליה במשקל וזמן הארועים מתאים אפשר לשקול להחליף את הכדור בכדור אחר ללחץ דם ולראות מה קורה עם המשקל. מה שחשוב לזכור שאיזון לחץ דם הוא חשוב מאוד במניעת מחלות לב וכלי דם והכדור שאת לוקחת הינו כדור טוב שנבדק במספר גדול של חולים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה