טכנולוגיה חדשה להחלפת מסתם טרוקוספידלי

דיון מתוך פורום  לב האישה

14/03/2014 | 15:00 | מאת: hyam

שלום ד"ר מירי אני אישה אם לשניים בת 46 ישלי בעיה כרדיומופטיה עברת לפני קמה שנים החלפת מסתם מיטרלי ואחר כך עברת השתלת קוצב ועכשיו ישלי דלפה קשה קשה במסתם הטרקוספידלי ויש מחשבה לנתוח השאלה שלי האם יש אפשרות לחליף מסתם הטרקוספידלי בצורה אחרת ללא הנתוח השבוע הזה היו לי כאבים חזקים חזקים בחזה פחדתי ללכת למיון

30/03/2014 | 17:11 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום hyam , סליחה על העיכוב בתשובה. צריך לשקול היטב אם באמת קיימת התוויה חד משמעית לניתוח כי ניתומ שני כרוך בסיכון מעט יותר מוגבר. עד כמה שידוע לי לא קיימת אפשרות להחלפת מסתם טריקספידלי שלא בדרך של ניתוח. אם את מעוניינת אני יכולה להמליץ לך על מרפאת מסתמים במכון אקו ברמב"ם שמתמחים בבעיות מסתמים. תרגישי טוב.

מנהל פורום לב האישה