VPC s - הפרעות קצב בבדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  לב האישה

20/07/2019 | 09:54 | מאת: אלכס א

בבדיקת הולטר נצפו אצלי כ-35000. הפרעות קצב. אני מבין שטיפול בכדורים יכול לעזור בריסון התופעה. האם יש גם פתרונות נוספים?

14/08/2019 | 16:07 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אלכס, על מנת להתייחס למשמעות הממצא שתארת בבדיקת הולטר יש להכיר את הרקע שלך, גילך, למה בוצעה בדיקת ההולטר ולהכיר את הבדיקות האחרות שעשית ללב כמו מבחן מאמץ ואקו לב. הטיפול בעקרון נגזר מהסיבה לפעימות החדריות המוקדמות ואם הן קשורות במחלת לב אחרת או לא כמו גם אם זה מפריע לך או לא. בגדול הטיפול מתחלק לשלוש קבוצות, המנעות מסיבות מחמירות כמו אלכוהול, קפה, מתח וכו, טיפול תרופתי ובמקרים מסוימים תלוי בצורה של הפעימה המוקדמת ובסוגי הפעימה המוקדמת ניתן לבצע צינתור חשמלי במהלכו מוצאים את המוקד שאחראי לפעימה המוקדמת ושורפים אותו. תרגיש טוב

מנהל פורום לב האישה