חולשה וכאבים בחזה....

דיון מתוך פורום  לב האישה

11/06/2019 | 06:42 | מאת: חנה

בת 57 יתר לחץ דם,מטופל. דופק נמוך 44 בשגרה. בימים האחרונים חולשה כללית,כאב בחזה ל.ד ירד ל90 /60 דופק מתחת ל40, וחום גבוה שהופיע ל24 שעות ונעלם. הבעיה היא שהחולשה לא עוזבת. יש מקום לדאגה? תודה

04/07/2019 | 08:51 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום חנה, חולשה זו תלונה כללית שיכולה ללוות מצבים שונים. כמובן שחום עצמו גורם לחולשה. אם הבנתי נכון שהחולשה היא גם בימים כשלא היה חום. ממה שתארת הרי מדדי לחץ דם ודופק הינם בגבול התחתון של התקין וקיימת אפשרות שגם זו הסיבה לחולשה. אני מניחה שחלק מזה קשור בתרופות שאת נוטלת. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה , שתדבר אתך תאפיין את הבעיה של החולשה, תבדוק אותך, תבצע א.ק.ג, בדיקות דם ואז רופא המשפחה יחליט לגבי המשך וצורך בבדיקות נוספות ומינון התרופות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה