כאב בחזה ובכלוב הצלעות

דיון מתוך פורום  לב האישה

12/05/2019 | 16:15 | מאת: מיכל

היי, אני לא יודעת אם בכלל תוכלי לעזור לי אבל אני לא יודעת כבר מה לעשות . בת 26, מעשנת, עד ללפני שנה בריאה לחלוטין. חצי שנה אחרונה סבל שרק מחמיר.. סובלת מהמון תופעות מוזרות בגוף, שמתבטא בעיקר בצד ימין של הגוף(פנים, עין, בלוטות נפוחות בצוואר,ברך וקרסול ימין ) עברתי mri ראש אתמול ומחר כבר נפגשת עם הרופא לתוצאות. הדבר שהכי מפריע לי כרגע זה הלב והאזור. אני חלשה כל הזמן, לא מסוגלת לעלות במדרגות מבלי שאני ארגיש לחצים חזקים בחזה, הלב פועם חזק גם במנוחה . כל הצלעות כואבות לי גם בגב כאבים חזקים וגם מתחת לצלעות מקדימה . עברתי x-ray לריאות שיצא תקין , ומחכה לבדיקת אקו לב, לאחר שהרופאה אמרה שיש לי צליל מוזר,שעדיין הביטוח שלי לא אישר אז אין לי מושג מתי תהיה הבדיקה... (אני מתגוררת בארהב עם ביטוח בריאות מזעזע) אני לא מצליחה לישון כמו שצריך אני חיוורת וחלשה כל הזמן. הלחצים פשוט משגעים אותי..חייבת לציין שרופא אא"ג אמר שיש לי בעיה של חומציות יתר בקיבה שמגיעה לגרון. האם יכול להיות שזה גורם לכל זה?? ולדפיקות לב המואצות?? יש בדיקות נוספות שאני יכולה לבקש שיעשו לי עד האקו לב או פשוט לחכות ? אני נמצאת כאן לבד ואני פשוט לא יודעת למי לפנות ומה לעשות

02/06/2019 | 16:15 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום מיכל, כתבת על מספר תלונות שמפריעות לך. כמובן שכדי לנסות להבין את הבעיה צריך להכיר יותר את הרקע הרפואי שלך, לאפיין יותר את התלונות שלך, לבדוק אותך ואז להחליט איזה ברור ללב צריך. אני ממליצה לגשת לרופא המשפחה. בשלב ראשון חשוב לקחת בדיקות דם כולל ספירת דם, כימיה מלאה, מלחים שונים ותפקודי בלוטת התריס, לבצע א.ק.ג ואז הרופא המשפחה לאחר שידבר ויבדוק אותך ולאחר תוצאות בדיקות הדם וא.ק.ג יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות ללב. כמובן שעישון מעלה סיכון עתידי למחלות לב ולמחלות אחרות. חשוב מאוד להפסיק לעשן. תרגישי טוב

02/06/2019 | 16:17 | מאת: ד"ר מירי בליך

ראי תשובתי הקודמת, תרגישי טוב

02/06/2019 | 16:18 | מאת: ד"ר מירי בליך

ראי תשובתי הקודמת תרגישי טוב ,

מנהל פורום לב האישה