כאבים אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/08/2015 | 08:17 | מאת: ליבי

עשיתי היסטו לבירור הפלות חוזרות. היה לי הריון תקין לפני 4 שנים שהסתיים בניתוח בגלל מנח עכוז ומאז 3 הפלות בדלבים מוקדמים. הבדיקה הייתה תקינה. כשעה לאחר מכן התחילו כאבים איומים ובחילות, הכאב נרגע רק יום למחרת אבל עדיין רגיש וכואב במידה. היו גם מעט דימומים. ממה נובע כזה כאב חזק? האם הגיוני שפתחו משהו מבלי שנראה? מתי מומלץ לקיים יחסים לאחר הבדיקה?

שלום לך, אם יש עדין כאבים גשי להבדק לשלילת דלקת ברחם מומלץ להמנע מיחסים ב-3 ימים לאחר הבדיקה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית