המשך-מחזור לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/09/2019 | 23:36 | מאת: ע.א

שלום דר כהן תודה על תשובתך הקודמת לאור מה שעברתי אחרי המחזור השני שלאחר הפעולה שכאמור נמשך 8 עד 9 ימים אמרת שהדימום בחודשים שלאחר הניתוח לכריתת מיומה יכולים להיות ממושכים יותר מהרגיל עד התאוששות הרחם מהניתוח אחרי המחזור השני שהסתיים אחרי 8 או 9 ימים קיימתי יחסים עם בעלי לאחריו לא היה דימום כלל ואחרי תשעה ימים קיימתי עם בעלי יחסים שוב אחרי זה לא היה דימום אבל רק לאחר 4 שעות שניכנסתי לשירותים בלילה בניגוב היו כתמים מאוד חלשים וממש שלא ראו בקושי ראו משהו אבל היה צבע חום החדרתי אצבע וכשהוצאתי אותה היא הייתה כרבע אפילו לא חצי אצבע בדם שחור אדום שלא טיפטף באסלה ושנעלם למחרת אבל נשארה הפרשה חומה ועד שהפסיק לגמרי השאלה שלי היא: זה קרה בגלל מה שאמרת שהרחם עדיין לא התאושש מהניתוח והכתם דם הזה לא קשור לקיום היחסים רציתי לציין שהקיום יחסים היה קצת אגרסיבי נ.ב מצב צילום הבדיקה האחרונה שהייתה תקינה לגמרי. תוכל לומר את דעתך בנושא תודה

25/09/2019 | 18:32 | מאת: ע.א

בהמשך לשאלתי התחילו לי כאבים באגן שלשום שהרגשתי גם מתחת לבטן מן לחצים כאלה ויש היום הפרשה צהובה זה נובע גם מההחלמה של הרחם לאחר ניתוח או שיש דלקת ? מה דעתך

הצילום לא צורף

27/10/2019 | 03:30 | מאת: ע.א

היי לא מצליחה להעלות קובץ אשמח עם תגיד לי מה דעתך בלי הצילום ושאלה: לפני כמה ימים היו לי שוב כאבים מן לחצים כאלה בצד שמאל לא חזקים וגם מתחת לבטן וגם בנגיעה וכאבים באגן.ובלילה שבין שבת לראשון 27/10 אני ובעלי קיימנו יחסים הרגשתי כאבים ודם לפרק זמן קצר רק בניגוב והדם הפסיק יש לציין שעברתי היסטרוסקופיה ב 22/7 ואני אחרי מחזור שהיה ב9/10 המחזור שלי הוא כל 21 יום או יותר . זה קרה בגלל שהייתי בזמן ביוץ?או שהרחם עדיין לא החלים מהפעולה וכמה זמן לוקח לרחם להחלים אחרי היסטרוסקופיה?

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית