תשובה לבדיקת היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

31/12/2018 | 16:20 | מאת: אורלי

שלום רב. בת 37 היום עשיתי היסטרוסרופיה עקב לידה מוקדמת ושתי הפלות. הרופא אמר לי שההריונית לא הצליחו בגלל הצורת הרחם שלי(צר מידי)והוא סידר את זה. חוץ מזה אני סובלת נורא מכאבים בבטן תחתונה גב ואגן. בתשובה היה רשום-endometriosis of uterus 617 אשמח לדעת מה זה אומר ואם יש קשר לכאבים שלי. והאם יום למחרת אמורים להיות כאבי גב תחתון תודה מראש

כאבים אחרי ניתוח היסטרוסוקפי יתכנו, לא ברור לי איך קיבלת אבחנה פתולוגית כבר ביום הניתוח?!

06/01/2019 | 08:23 | מאת: אורלי

תודה על התשובה הלוואי והייתי יודעת לענות לך על זה אני כתבתי לך מה שנתנו לי במכתב שחרור וביקשו ממני לחזור על הבדיקה שוב עוד שני מחזורים ולהביא גם אולטראסאונד תלת מימד. רצו גם לתת לי טיפול הורמונלי כנראה אסטרוגן אבל בגלל שאני מעשנת ולוקחת כדורים מסויימים החליטו שלא.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית