מחיצה ברחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

03/01/2012 | 18:43 | מאת: כלנית

בצילום רחם שעברתי היום התגלתה מחיצה ברחם. רציתי לשאול איך מחיצה כזו נוצרת פתאום? אני בת 40, עברתי שתי לידות רגילות. ידוע לי בודאות שלא היתה לי מחיצה כזו לפני שני ההריונות כי עברתי לפני כל הריון צילום רחם (במסגרת טיפולי פוריות עקב אי פוריות בלתי מוסברת).בנוסף, עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני ההריון הראשון-ותוצאותיה היו תקינות. לא חוויתי הפלות בעבר, לא היה לי התקן תוך רחמי.... אודה על תשובתך

כלנית שלום, מחיצה רחמית לא נוצרת פתאום, אלא קיימת מלידה. אני מציע לך להגיע להתייעצות מסודרת עם כל החומר לפני החלטה על ניתוח בפרט שהרית וילדת במועד פעמיים. אשמח לסייע לך במרפאתי, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית