קלציום גבוה בשתן ותחושת כאב

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

14/03/2015 | 11:29 | מאת: הגר

שנים עם דלקות חוזרות, בבדיקה של איסוף - קלציום גבוה - 380 , לאורך השנים דיווחתי שהשתן כאילו מכאיב - האם יש קשר? כל הזמן יש כאב באזור הכליות בעיקר בצד אחד - בעבר היו אבנים שרוסקו כרגע אין. האם יש מצב שהשתן עצמו כאילו פוצע? בבדיקה אורודינמית יש חסימה חלקית.

שלום רב, אם היתה לך מחלת אבנים בעבר וכעת יש לך כאבים במותן ורמת סידן גבוהה בשתן- מחייב בירור בבדיקת CT בטן וטיפול תרופתי, עליך להתייעץ עם אורולוג ולקבל טיפול! בהחלט יכול להיות שיש לך שוב אבנים. לא ברור לי מה זה "חסימה חלקית בבדיקה אורודינמית"? אם יש לך הפרעה במתן השתן ושארית גבוהה אולי צריך גם לבצע ציסטוסוקפיה- כדי לשלול אולי היצרות בשופכה? קשה להבין למה תכוונת. פני לבדיקת אורולוג מסודרת.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה