לח בשלפוחית

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

24/09/2014 | 16:44 | מאת: יהונתן

שלום, במשך יומיים אני צריך לתת שתן בצורה קיצונית. בשנייה שאני יוצא מחדר השירותים אני מיד מרגיש לחץ בשלפוחית. אינני מרגיש במהלך השתן שאיני מצליח להתרוקן אבל איכשהו איך שאני יוצא מהשירותים תוך 30 שניות חוזר לי לחץ בשלפוחית. מה עושים. אני קצת לחוץ מזה. רופא המשפחה נתן לי אנטיביוטיקה שאני לא שש לקחת ועוד כדור שמרחיב את הערמונית או משהו כזה (כדור כזה שעשוי להוריד לחת דם קצת לטענתו). כל זאת, בעודו מסביר לי שאינו חושב שזו דלקת. אשמח לעצתכם כי זה נורא מוזר ומנורא מציק. יהונתן

שלום רב, כל מיני דברים יכולים לגרום לתלונה שאתה מתאר- ממזון או שתיה (כמו אלכוהול וקפאין), דרך אבנים בדרכי השתן, דלקות, זיהומים, בעיות בערמונית או בשופכה או סתם לחץ בעבודה/משפחה ועוד. גש לבדיקה אצל הרופא. לרוב אכן מדובר בדלקת- שלח בדיקות שתן כללית ותרבית לפני שאתה נוטל אנטיביוטיקה. בעיקרון אנטיביוטיקה לתקופה קצרה לא אמורה להזיק לך ויכולה לעזור.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה