האם זאת שלפוחית רגיזה?

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

09/02/2014 | 19:48 | מאת: ע

קושי בהטלת שתן- כול חצי שעה יש שתן -בן 50 בדיקת אולטרסאונד -כליה ימנית: באורך כ-9.2 ס"מ, מבנה תקין ללא אבנים וללא הידרונפרוזיס. כליה שמאלית: באורך כ-9.9 ס"מ, מבנה תקין ללא אבנים וללא הידרונפרוזיס. שלפוחית שתן בעלת דפנות סדירים ערמונית בגודל 2.6X3.2X2.2 ס"מ (10 סמ"ק) שארית שתן 27 סמ"ק PSA 0.25 האם הבדיקות תקינות ?אם כן מה הבעייה? האם זאת דלקת סמוייה?

שלום רב, הבדיקות שציינת תקינות. אכן כדאי לבדוק שתן שאין דלקת. גם בהנתן בדיקות תקינות יכולים להיות כל מיני גורמים לתכיפות במתן השתן- בדוק שאינך שותה יותר מדי, ובעיקר לא משקאות מכילי קפאין. עדיין, חשוב שגם תיבדק אצל אורולוג והוא גם יוכל לרשום לך תרופה שתקל עליך.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה