פאולה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

16/07/2013 | 20:15 | מאת: אבירם

היי האם שיטת פאולה מתאימה לבעיית תכיפות שתן להבדיל מדליפות ודחיפות? זה עובד על חיזוק השריר אבל בתכיפות הבנתי שדרוש ההיפך להרגיע ולא לחזק אותו. אודה לתשובתך

שלום אבירם, שיטת פאולה ושיטות חיזוק רצפת אגן אחרות אכן מומלצות לגבי מי שסובל מדליפת שתן במאמץ - כלומר שבשל חולשת שרירי האגן יש קושי בהתאפקות. אם מדובר על דחיפות- יכול להיות שלימוד הרפיה יעזור. ממליצה לך לברר על ביופידבק.

28/07/2013 | 19:25 | מאת: אבירם

אני סובל רק מתכיפות מרובה לא מדחיפות או דליפה. מה שאת אומרת לי שפאולה לא תעזור לגבי תכיפות? כמו כן רציתי לדעת האם זריקת בוטוקס עוזרת גם נגד בעיות של תכיפות? תודה

מנהל פורום שלפוחית רגיזה