בריחת שתן לילית

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/04/2013 | 18:55 | מאת: לילך

שלום אני סובלת שנים רבות מבריחת שתן בלילה -לעיתים זה פעם בשבוע ולעיתים פעם בכמה חודשים . ניבדקתי בדיקה אורודינמית וזה היה ללא ממצא פתולוגי . קיבלתי וסיקר לאחר מכן טוביאס ושוב חזרתי לוסיקר -אני כל כך מיואשת ואיכות חיי ניפגעה ואני מבויישת -האם יש טיפול אחר שיכול לעזור ??..

שלום לילך, לא ציינת את גילך. בכל מקרה היתי ממליצה לך לבצע רישום של כל מה שאת שותה מבחינת מתי מה וכמה, במהלך 48 שעות(כולל בלילה) ומתי וכמה את מטילה שתן (כמויות וזמנים). זה יכול לתת מידע על הרגלי השתיה וההתרוקנות שלך ולעזור באבחנה. האם סבלת מכך מילדות? יכול להיות שמדובר בשיתון יתר לילי (NOCTURNAL ENURESIS) ואז ניתן לתת לך טיפול יעיל שאינו תרופות אנטיכולינרגיות כמו שקיבלת, אלא תרופה בשם מינירין- במרשם רופא בלבד ובניטורו. כדאי שתפני להתייעצות מסודרת אצל אורולוג.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה