שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

16/11/2011 | 13:00 | מאת: אבי

עברתי ציסוסקופיה וגם ביופסיה שם התגלו הרבה נימי דם יש כיום החשד שזה גרורה של פריצות דיסק שכיום הם פחות חמורות אך הסימפטומים ואין שום שיפור, אך הוא טען שכיום אין מה לנתח וזה גם לא יעזור שכרגע הפריצה היא פחות חמורה מה עוד ניתן לעשות?

שלום שוב, אם יש לך לחץ על עמוד השדרה בשל "פריצת ידסק" אתה צריך ייעות של אורטופד ואולי לבצע סיותרפיה לשפר את המצב. כגאי גם לעבור בדיקת נוירולוג לראות שאכן אין פגיעה עצבית בשל המצב בעמוד השדרה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה