שארית שתן לאחר התרוקנות והדרונפרוזיס מינימלי

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

04/11/2013 | 15:22 | מאת: יעלי

שלום רב, לפני עשרה ימים חשתי כאבים חזקים בבטן התחתונה ובגב התחתון, לחץ לכיוון הנרתיק ופי הטבעת. טופלתי באנטיביוטיקה בשם ציפרוגיס למשך שבעה ימים. הכאבים פחתו אך החלו כאבים במותן ימין לכיוון המפשעה וזאת תחת השפעת האנטיביוטיקה. בבדיקת אולטרסאון מאתמול נמצאה שארית שתן של 180 סמק לאחר שתי התרוקנויות וכן נמצא הדרונפרוזיס מינמלי בכלייה ימין בשלפוחית מלאה. היום ביקרתי אצל אורולוג ונמצאה שארית של 100 סמק לאחר התרוקנות. חשוב לציין שלפני כחודשיים עברתי ניתוח כריתת רחם מלאה בלאפרוסקופיה אצל אחד המנתחים המעולים שיש בתחום. כמו-כן אני חייבת לציין שתכיפות בהטלת שתן הייתה לי כבר לפני הניתוח. כרגע כאבים במותן ימין. האורולוג טען שזו לדעתו פגיעה עצבית כתוצאה מהנתוח, התעלם מהכאבים במותן ימין ושלח אותי לביתי. אינני שקטה... לא נראה לי שעלי לחיות עם אצירת שתן וכאבים במותן ימין וכמובן סכנה לזיהומים. מה היית ממליץ לי לעשות? תודה על תגובתך

04/11/2013 | 16:24 | מאת:

לגשת לייעוץ אצל המנתח שניתח אותך.