סיכונים בניתוח TVT למניעת בריחת שתן במאמץ

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

10/03/2012 | 17:39 | מאת: שני

מה הסיכונים בניתוח TVT למניעת בריחת שתן במאמץ? האם ברפואה הציבורית יודעים לת מענה לניצטוח כזה או שמומלץ לנצל את הביטוח המשלים ולפנות לרופאים מומלצים? תודה

11/03/2012 | 08:46 | מאת:

כמו לכל פעולה כירורגית גם לניתוח כזה יכולים להיות סיבוכים. שיעור הסיבוכים הוא קטן אך יכול להיות, החל מדימום, זיהום, פגיעה בשלפוחית, סיבוכי הרדמה, וקושי במתן שתן לאחר הניתוח. כל הסיבוכים לעיל חלים בשכיחות מאוד נמוכה. גם ברפואה הציבורית יכולים לבצע ניתוחים אלה.