החלמה מניתוח TVT למניעת דליפ תשתם במאמץ

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

10/03/2012 | 17:34 | מאת: אלה

אבקש לקבל פרטים על החלמה מניתוח TVT (למניעת דליפת שתן במאמץ). איזה מגבלות יש אחרי הניתוח? כמה זמן הם נמשכים? כמה ימי מנוחה צריכים אחרי הניתוח? מה לא ניתן לעשות וכד. האם נדרשת ביקורת אחר כך? מעקב? אודה לקבלת תשובה מפורטת וכן אם יש גולשות שעברו את החוויה אמשח אם תשתפו תודה

11/03/2012 | 08:43 | מאת:

ההמלצות לגבי התקופה שלאחר הניתוח לעיל משתנות על פי מדיניות הרופא המנתח. כעיקרון מומלצץ מנוחה של כ- 2-3 שבועות לאחר הניתוח, שבהם יש להימנע מכל עבודה ופעילות בבית. כחודש לאחר הניתוח יש צורך בביקורת אצל הרופא המטפל.