כאבים בפות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

05/10/2011 | 08:25 | מאת: אסנת

שלום לד"ר שמעון גינת לפני שלושה שבועות עברתי בדיקת קולנסקופיה וכנראה שלאחר מכן פצעו אותי הרגשתי כאבים בפי הטבעת הלכתי לרופא כיכורג והוא אמר לי שיש לי פיסורה ונתן לי משחה מרחתי אותה לאחר יומים התחילו לי תחושת שריפה בפות לא יכולתי לשים אפילו שתחתונים יגיעו בי וכעת יש לי כאבים בפות לכיון הרירית ממש תחושת שריפה וצריבה ועיקצוצים. רופא נשים בדק אותי ולא ראה למעשה כלום חיצונית כל משחה עושה לי הרגשה יותר רעה לא יודעת מה לעשות .

06/10/2011 | 18:06 | מאת:

לצערי לא אוכל לעזור מבלי להגיד לך שאת זקוקה להערכה ולבדיקת רופא נשים. צריבה יכולה להיות מהרבה סיבות ובדרך כלל היא תגובה לגירוי דלקתי.